החג מתקרב • מתכון של מירי זורגר לאמנון בפסטו

מירי זורגר No Comments on החג מתקרב • מתכון של מירי זורגר לאמנון בפסטו

לקראת חג הפסח מגישה השפית מירי זורגר מתכון מדהים לאמנון בפסטו • תכינו ותכתבו לנו איך יצא

23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

פילה אמנון בפסטו

מצרכים

6 פילטים אמנון טריים  ללא עצמות

4 כפות רוטב פסטו

לרוטב פסטו

1 צרור פטרוזליה

8 שיני שום

11/2 כוסות צנוברים או קשיו לא קלוי

11/2 כוסות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

הכנת הפסטו

את מצרכי הפסטו שמים במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה

הכנת הדג

אל קערה מעבירים 4 כפות רוטב פסטו ואת הפילטים של הדג ומערבבים היטב

טועמים ומתקנים תיבול

משהים כשעה במקרר

מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים את הדגים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואופים כ 40 ד' או עד להשחמה



0 תגובות