החג מתקרב • מתכון של מירי זורגר לאמנון בפסטו

    מירי זורגר No Comments on החג מתקרב • מתכון של מירי זורגר לאמנון בפסטו

    לקראת חג הפסח מגישה השפית מירי זורגר מתכון מדהים לאמנון בפסטו • תכינו ותכתבו לנו איך יצא

    18:18
    28.03.24
    זמן אוויר No Comments on הסינגלים השירים והאלבומים החדשים | חדשות התעשייה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פילה אמנון בפסטו

    מצרכים

    6 פילטים אמנון טריים  ללא עצמות

    4 כפות רוטב פסטו

    לרוטב פסטו

    1 צרור פטרוזליה

    8 שיני שום

    11/2 כוסות צנוברים או קשיו לא קלוי

    11/2 כוסות שמן זית

    מלח ופלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    הכנת הפסטו

    את מצרכי הפסטו שמים במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה

    הכנת הדג

    אל קערה מעבירים 4 כפות רוטב פסטו ואת הפילטים של הדג ומערבבים היטב

    טועמים ומתקנים תיבול

    משהים כשעה במקרר

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומניחים את הדגים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואופים כ 40 ד' או עד להשחמה



    0 תגובות