העוגיות המיוחדות שביקשו מזורגר \\ במטבח של מירי

אתר קול חי 2 Comment on העוגיות המיוחדות שביקשו מזורגר \\ במטבח של מירי

במטבח של מירי – והפעם: עוגיות אייער כוכען, עוגיות שוקולד ועוגיות שוקולד ציפס

צילום: באדיבות המצלם
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

האזינו לתכנית

עוגיות שוקולד ציפס

מצרכים

175 גר' חמאה רכה

160 גר' סוכר דמררה

100 גר' סוכר רגיל

1 ביצה גדולה

1 חלמון מביצה גדולה

1 כפית ת וניל

1/2 כפית מלח

245 גר' קמח 

5 גר' אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתיה

220 גר' שוקולד קצוץ

אופן ההכנה

בקערה עם מלוש הגיטרה שמים חמאה ושני סוגי הסוכר ומערבלים כדקה במהירות איטית

מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים לקרם חלק

מוסיפים את המלח והוניל ומעבדים כ חצי דקה מוסיפים את הקמחים ומעבדים לבצק רך

מוסיפים את השוקולד ומערבבים להטמעות בבצק

יוצרים תלוליות ברווחים 

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10-12 ד'

העוגיות  יהיו רכות במרכז ופריכות בקצוות


עוגיות אייער כוכען

מצרכים

3 כוסות קמח

3 ביצים

2 כפיות סוכר

1/2 כפית מלח

1/2 שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה

ללוש כ 10 ד' את הבצק

לרדד דק ולחתוך

אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד  להשחמה קלה כ 15 ד


עוגיות שוקולד

מצרכים

450 גר' שוקולד מריר

170 גר' חמאה

4 ביצים

300 גר'  סוכר

70 גר' קמח

5 גר' א אפיה

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד וחמאה

מקציפים ביצים וסוכר

מאחדים בתנועות קיפול

את הקמח מוסיפים בסוף

אפשר להוסיף  אגוזים בסוף

מזלפים תלוליות ברווחים 

אפיה בתנור שחומם מראש  ל 180 מעלות כ 9 ד'



2 תגובות

מיין תגובות
  1. 2

    שלום!!! תודה על המרשמים האם אפשר מרשמים של ביסקויטים בלי מרגרינה חמא או נטורינה ??

  2. 1

    כל המתכונים מפוצצים סוכר ומרגרינה
    זה לא אופנתי היום
    היום הולך עוגיות על בסיס שמן בלבד ולהפחית בכמויות האסטורנומיות של סוכר.
    נא להתעדכן