כתף בקר ברוטב פטריות

    מירי זורגר No Comments on כתף בקר ברוטב פטריות
    22:41
    28.05.24
    פנחס בינדר No Comments on הרב נויגרשל: כך עניתי לאחד מראשי 'אחים לנשק' שביקש לפגוש אותי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

     

    • 1 נתח כתף במשקל של עד 2 ק"ג בטמפרטורת החדר כ 4 שעות
    • 3 בצלים קצוצים
    • 1 סלסילת פטריות שמפניות
    • 1 סלסילה פטריות פורטבלו
    • 2 שיני שום כתושות
    • 5 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
    • 3 גבעולי סלרי קצוצים
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 3 כוסות ציר עוף או מים

     

    אופן הכנה

    1. מטגנים את נתח הבשר מכל הצדדים ומוציאים לצלחת
    2. באותו הסיר מטגנים את הבצלים ואת שאר הירקות עד להשחמה
    3. מוסיפים את הנתח ומוסיפים כ 3 כוסות ציר עוף
    4. מתבלים במלח פלפל ומבשלים כ 3 שעות מדי פעם הופחים את הנתח

     



    0 תגובות