מצרכים
- 1 נתח כתף במשקל של עד 2 ק"ג בטמפרטורת החדר כ 4 שעות
- 3 בצלים קצוצים
- 1 סלסילת פטריות שמפניות
- 1 סלסילה פטריות פורטבלו
- 2 שיני שום כתושות
- 5 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
- 3 גבעולי סלרי קצוצים
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 3 כוסות ציר עוף או מים
אופן הכנה
- מטגנים את נתח הבשר מכל הצדדים ומוציאים לצלחת
- באותו הסיר מטגנים את הבצלים ואת שאר הירקות עד להשחמה
- מוסיפים את הנתח ומוסיפים כ 3 כוסות ציר עוף
- מתבלים במלח פלפל ומבשלים כ 3 שעות מדי פעם הופחים את הנתח