סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות
אסתי חדד Comments Off on סירות תפוחי אדמה במילוי גבינותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מתארגנים לקראת חג השבועות? ב'מקס סטוק' תמצאו הכל
- ראש הישיבה בדברים נוקבים: "הגיוס הוא אסון גדול ונורא"
- אליהו ארנד חושף: כך הגיב ראש הישיבה לכתבת הפרופיל
- במפלגות החרדיות החליטו: נמנעים מעימותים מול היועמ"שית
- עו"ד בומבך: "לוחמי צה"ל נהרגו רק בגלל טוהר הנשק"
תגיות
מאת: יעל שטרית
מצרכים:
7 תפוחי אדמה
מילוי:
1/4 קופסת שימורי פטריות מסוננת
1/2 בצל סגול גדול
200 גר' גבינה לבנה
100 גר' גבינת חרמון מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כפית בזיליקום למי שאוהב
לעיטור:
2 כפות קמח
1 ביצה
הוראות הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח בקליפתם במשך עשרים דקות מוציאים מהסיר ומקררים היטב.
חוצים חמישה תפוחי אדמה לשניים מרוקנים את תוכנם ושומרים בצד. קוצצים את הבצל מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, מוסיפים לבצל והפטריות המטוגנות את הגבינות, מערבבים ומטבלים לפי הטעם.
ממלאים את התפודים בגבינות ומניחים בתבנית אפייה.
מרסקים במועך פירה את שני תפוחי האדמה הנותרים ואת תוכן התפודים שרוקנו. מוסיפים שתי כפות קמח וביצה אחת, מערבבים היטב ומעבירים לשקית זילוף בעלת צנתר משונן. מזלפים את הפירה על הסירות הממולאות אופים בחום בינוני עשרים דקות עד להשחמה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.