חנוכה: מתכון לסופגניות קלאסיות שכל אחד אוהב
מירי זורגר 1 Comment on חנוכה: מתכון לסופגניות קלאסיות שכל אחד אוהבהערב נדליק נר שלישי וסופגניות זה מאסט • מירי זורגר עם מתכון לסופגניות קלאסיות שאין מי שלא יאהב
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
מצרכים:
1 ק"ג קמח
70 גר' שמרים
120 גר' סוכר
15 גר' מלח
4 חלמונים
2 ביצים
כ 500 מ"ל חלב
200 גר' חמאה רכה
לסופגניה מלוחה
מוסיפים לבצק
2 שיני שום כתושות
5-6 כפות פטרוזליה קצוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
2 כפיות תבלין גריל עוף
למלית מלוחה
500 גבינת שמנת מעורבבת עם זיתי קלמטה קצוצים ו200 גר' גבינה מגוררת
אופן ההכנה
מכניסים את רכיבי הבצק לקערת המיקסר מלבד החמאה עם מלוש גיטרה
לשים 6 ד' מוסיפים את החמאה כשהיא רכה ומערבלים עד שנטמע
מניחים להתפחה מכוסה בניילון נצמד עד להכפלת הנפח
מכינים קוביות נייר אפיה
שוקלים 20 גר' בצק ומכדררים מניחים כל סופגניה על רבוע נייר אפיה
מסדרים על תבנית
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד כמעט הכפלת הנפח
מחממים שמן עמוק במחבת עמוקה או סיר שטוח ומטגנים את הסופגניות כ 3 ד' מכל צד או עד להשחמה
מוצאים לנייר סופג וממלאים
לסופגניות המלוחות
מכדררים את הבצק ומשטחים מזלפים את המלית וסוגרים מכדררים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בחמאה מומסת ומניחים להכפלת הנפח
אופים עד להשחמה בתנור שחומם מראש ל180 מעלו
מוציאים מהתנור ומברישים שוב בחמאה מומסת
זה מומצא??מה הקשר שום? פטרוזיליה??