המתכון של נוגה רוזן: לזניית גבינות ועגבניות
יוסי ברויער Comments Off on המתכון של נוגה רוזן: לזניית גבינות ועגבניותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דובר צה"ל: תבוטל הילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר
- בצל האנטישמיות הגואה: הפרס היוקרתי הוענק לנשיא ועידת רבני אירופה
- חשיפה: הגורם המפתיע שניסה לתווך בחוק הגיוס
- דיון סוער: איך מסבירים לאם שכולה למה אנחנו לא משרתים בצבא?
- יש השוואה בין השואה לטבח בעוטף? כך ענה ניצול השואה
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
החומרים
לבצק הלזנייה:
- 1 כוס קמח
- 1 ביצה
- רבע כוס חלב
- קורט מלח
למלית הגבינה:
- 100 גרם גבינת קשקבל
- 100 גרם גבינת פרמז'ן
- 150 גרם ריקוטה
למלית העגבניות:
- בצל גדול
- 2 עגבניות
- 3 שיני שום
- בזיליקום טרי (לפי הטעם)
- מרווה טרייה (לפי הטעם)
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור גרוס
- מלח (לפי הטעם)
- 5 פרוסות דלורית
- כוס רכז עגבניות.
- 3 ביצים
אופן ההכנה:
- לשים היטב את רכיבי הבצק עד לגוש חלק ויפה.
- משטחים ומרדדים לעלה דקיק (במכונת פסטה עד מס 4)
- מכינים 3 עלים בגודל התבנית.
- למלית מטגנים במחבת את הבצל והשום עד להזהבה,
- מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות.
- מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול ולבסוף את רכז העגבניות עד 5 דקות לאחר רתיחה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם הביצים.
הרכבת המנה:
שמים בתבנית רוטב עגבניות, עלה פסטה, וגבינות לסירוגין עד לסיום המלית שכבה על גבי שכבה. רצוי שהשכבה העליונה תהייה רוטב העגבניות כדי למנוע את התייבשות הבצק.
לאפות בחום בינוני 45 דקות או עד שמזהיב ומתייצב, ולהגיש.
בתאבון.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.