חגיגה של טעמים • כדורי גבינה ושוקולד
אפרת ליבפרוינד 3 Comment on חגיגה של טעמים • כדורי גבינה ושוקולדמגזין בופה בשיתוף אתר קול חי מגיש לכם: כדורי שוקולד וגבינה מדהימים שלא יפסיקו לקצור שבחים
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- החשד להונאה בבסדנו; "אסור להציע סטרטאפים למשקיעים קטנים"
- בחנות סירבו להעניק זיכוי על פי דרישת החוק, ולא הגיבו לפניה
- קיבל תו מזון חלקי במקום לכל המשפחה; כך הגיבו בעמותה
- מהפך בסל המשתלם: רמי לוי חוזר למקום הראשון
- אחרי ההכנות להילולא: צו סגירה למתחם קבר רבי עקיבא
תגיות
מתכון לכדורי גבינה ושוקולד לבן סופר טעים ומיוחד לשבועות של אפרת ליבפרוינד חגיגה אמיתית לאוהבי השילוב גבינה-שוקולד. נסו גם את אפשרות השוקולד המריר. היא אמנם מתבקשת פחות, אבל בהחלט מפתיעה!
לכדורי הגבינה:
10 כפות גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
כוס וחצי פצפוצי אורז קצוצים דק
100 גרם שוקולד לבן מגורר דק
¾ כוס סוכר
22 שקיות סוכר וניל
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן או מריר, מומס
לקישוט:
שביבי גליליות צבועים במעט אבקת צבע מאכל זהב
אופן הכנת כדורי הגבינה:
מערבבים היטב בקערה בינונית את כל רכיבי הכדורים לתערובת יציבה ונוחה לעיבוד. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים מעט פצפוצי אורז. אם היא יבשה מדי מוסיפים 3-2 כפות גבינת שמנת.
יוצרים מהתערובת כדורים חלקים ויפים בגודל פינג-פונג. תוקעים קיסם יפה בכל כדור ומקפיאים לשעה.
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד הלבן או המריר וטובלים את הכדורים בשוקולד.
טובלים את תחתית הכדור בשבבי הגליליות ומקפיאים לעשר דקות.
מגישים קר מאוד.
צילום: שירן כרמל סטיילינג: מאיה ליבנת הרוש כלים: גולף אנד קו
נראה שיש טעות במתכון, לא הגיוני שצריך 22 שקיות סוכר וניל. חוץ מזה המתכון נשמע קל, מיוחד וטעים
כנראה כפות או כפיות, מאמינה ש22 כפיות סוכר וניל.
טוב ניסינו ונראה לי שצריך לשים 2 שקיות