שלחן חג עם מירי זורגר • קרפיון בפירורים עם אפונה בפטריות

מירי זורגר No Comments on שלחן חג עם מירי זורגר • קרפיון בפירורים עם אפונה בפטריות
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כזה עוד לא טעמתם. בהמשך לסדרת מתכוני הדגים של מירי זורגר אנו מגישים מתכון מעניין נוסף של קרפיון בפירורים עם אפונה בפטריות.

מצרכים
6 מנות קרפיון מהחלק הכי קרוב לראש
לציפוי
2 כוסות קמח
2 כוסות פירורי לחם
3 ביצים
3 שיני שום
3 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון חצי עמוק
לירקות
5 שיני שום פרוסות
1 בצל קצוץ
3 כוסות אפונה קפואה
2 סלסילות פטריות שימיגי בשני צבעים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון

אופן ההכנה
חותכים על מנה ל 2 יח באמצע
מכינים את תערובת הביצה – מערבבים את כל המצרכים למסה אחידה
מחממים שמן במחבת שטוחה ורחבה או בסיר סוטאז
טובלים כל חצי פרוסה בקמח א"כ בתערובת הביצים וא"כ בפירורי הלחם ומטגנים עד להשחמה
מכינים כך את כל המנות

הכנת הירקות
במחבת מטגנים את הפטריות עד להשחמה מוצאים לכלי
באותה המחבת שמים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להשחמה
מוסיפים את האפונה והפטריות מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ 10 ד תוך כדי ערבוב
טועמים ומתקנים תיבול

הרכבת המנה
מניחים על הצלחת מתערובת הירקות ומעל את 2 חצאי הקרפיון ושופכים מעט מהירקות מעל
מגישים מיד



0 תגובות