מירי זורגר מציגה: בצק אחד – אלף מליות
מירי זורגר No Comments on מירי זורגר מציגה: בצק אחד – אלף מליותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים
- שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו: מינויים דרמטיים בצה"ל
- טורקיה החליטה לעצור את כל הסחר עם ישראל | מתעדכן
- ירכב על חמור? ב'סדר רביעי' מנו את הקריטריונים למשיח
תגיות
בצק אחד אלף מליות
מצרכים לבצק
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים
1 כפית מלח
2 כפית סוכר
ציפוי
ביצה מקושקשת
שומשומים בצבעים
מלית פרגיות
מצרכים
6 פרגיות ללא עור
3-4 בצלים חתוכים ל 4 ואז לפרוסות דקות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות פטרוזליה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
אופן ההכנה
מטגנים בצל עד להשחמה
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהפרגיות משנות את צבען
מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית בשר טחון
מצרכים
500 גר' אנטריקות טחון
3-4 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
150 גר' צנוברים מטוגנים קלות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
2 -3 שיני שום כתושות
3-4 כפות פטרוזליה
אופן ההכנה
את בשר האנטיקות הטחון מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף את צבעו
מסיפים את שאר המצרכים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית ירקות ירוקים
מצרכים
2 כוסות אפונה קפואה מופשרת בטמפרטורת החדר
2 כוסות שעועית ירוקה מופשרת
2 כוסות ברוקולי מופשר
3 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
3 כפות רוטב פסטו
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
מטגנים בצלים
מוסיפים את הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב
מתבלים ומצננים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה מורחים פסטו ממלאים מפזרים גבינה צהובה ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית פלפלים בצבעים
מצרכים
3 בצלים פרוסים מטוגנים עד להשחמה
8 פלפלים בצבעים חתוכים לרצועות דקות מטוגנים עד להשחמה
2 חצילים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
200 גר' גבינת פטה מגוררת דק
אופן ההכנה
מערבבים את הפלפלים הבצלים והחציל מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים מגרדים מעל את גבינת הפטה ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית תפו"א ופטריות
מצרכים
6 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה עם 4 כפות מיונז מלח ופלפל
4 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
2 סלסילות פטריות חתוכות ל4 מטוגנות עד להשחמה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים את המצרכים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלית תפוחים ואגוזים
מצרכים
10 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות
200 גר' פקאן קצוף
5 כפות סוכר חום
1/3 כוס שמן
2 כפיות סוכר וניל
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת מטגנים את התפוחים 5 ד' מוסיפים סוכר חום וסוכר וניל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה
מצננים
מוסיפים את האגוזים ומערבבים
מחלקים את הבצק ל 2 מרדים כל חצי לעלה ממלאים ומגלגלים לרולדה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה ושומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.