לזניה חצילים וגבינות
יוסי ברויער 1 Comment on לזניה חצילים וגבינותהתכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מצרכים
- 1 חב אטריות לזניה
- 1 חציל פרוס דק + 1 כפית מלח
- 300 גר גבינה צהובה מגוררת
לשכבת הרוטב רויאל
- 1 שמנת מתוקה
- 2 ביצים
- 1 שן שום כתושה
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 1 כף אבקת מרק בטעם בצל
לרוטב עגבניות
- 500 גר' מחית עגבניות
- 1/2 ליטר מים
- 2 עגבניות בשלות
- 1/2 כוס שמן
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 2-3 שיני שום כתושות
- 2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
- את פרוסות החציל יש להמליח ולהשהות חצי שעה .
- ליבש ולטגן בשמן עד להשחמה משני הצדדים. ולהספיג בניר סופג
הכנת רוטב העגבניות
- את כל מצרכי הרוטב יש לשים במעבד מזון ולעבד לרוטב חלק .
- לטעום ולתקן תיבול
הכנת שכבת השמנת
- אל תוך קערה יש להניח את השמנת להוסיף את הביצים טרופות לתבל ולערבב היטב
הרכבת המנה
בתבנית אפיה בגודל 30 על14.5 גובה 6 ס"מ יש להניח שכבה של אטריות (אין צורך לבשל)
מעל למרוח שכבה של רוטב עגבניות. מעל להניח פרוסות חציל.
מעל יש לפזר 1/3 מכמות הגבינה הצהובה המגוררת.
יש לחזור על השכבות עוד פעם אחת.
לכסות ברוטב עגבניות ולאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
להסיר את הכיסוי ולשפוך את הרוטב רויאל ולאפות חצי שעה נוספת לא מכוסה.
לפזר את הגבינה הצהובה הנותרת ולאפות עוד כ 7 ד' עד שהגבינה נמסה
להגיש חם
אני אפיתי את הלזניה בלי לכסות וזה יצא מדהים
שווה לנסות זה פשוט טעים ומוצלח
אם אפשר עוד מתכונים טעימים
תודה