כשטעם ואיכות שולטים
עפר גדנקן No Comments on כשטעם ואיכות שולטיםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- ראש הישיבה בדברים נוקבים: "הגיוס הוא אסון גדול ונורא"
- אליהו ארנד חושף: כך הגיב ראש הישיבה לכתבת הפרופיל
- במפלגות החרדיות החליטו: נמנעים מעימותים מול היועמ"שית
- עו"ד בומבך: "לוחמי צה"ל נהרגו רק בגלל טוהר הנשק"
- גדעון סער: "כל קבינט המלחמה נושא באחריות לכישלון"
תגיות
שאלה ידועה היא מה עדיף על מה: איכות או כמות?
בשוקולדים של שמרלינג'ס תמצאו את האיכות הגבוהה ביותר, וכמובן שלא על חשבון שום פרט אחר. והטעם…אממ זה רק מי שכבר טעם יעיד! השוקולד הלבן נחשב מאז ומתמיד למוצר איכותי בעל טעם אנין ומשובח במיוחד, במתיקות שוויצרית מעודנת. שמרלינג'ס מגישה לכם אותו בסדרה הסולידית בטעמים מובחרים בעלי עומק ורבדים מפנקים…
בשבת בבוקר, רוגע, שלווה ואווירה נעימה, רק ציוצי הציפורים נשמעים ברקע וכוס הקפה מונחת על שולחן הזכוכית.בתוספת נימוחה של שוקולד שמרלינג שוויצרי לבן מעולה עם שברי שקדים, אין עוד עונג שבת שכזה!
בשמרלינג'ס מכינים לכם שוקולדים בתהליך הכנה שוויצרי מסורתי שמדגיש את ההבדל בין שוקולד לבן לשוקולד הכהה. השוקולד הלבן מיוצר מחמאת קקאו ומוצקי חלב , אך אינו מכיל מוצקי קקאו כך נשאר צבעו בהיר, וטעמו שונה.
אתם מוזמנים ליהנות ממגוון שוקולדים פרימיומיים משובחים של שמרלינג'ס, מהסדרה הסולידית או מסדרת הרוזמרי, וכמובן מחטיפי המינור הקסומים.
הרמוניה מופלאה ומשובחת של טעמים נימוחים וממכרים…
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
כל המוצרים בהשגחת בד"צ ציריך.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.