החגים בפתח ה'קפוסטה' במתח • מתכון לכרוב ממולא
דוד קליגר No Comments on החגים בפתח ה'קפוסטה' במתח • מתכון לכרוב ממולאכמידי יום חמישי בתוכנית 'ניחוחות שבת' עם השף-קונדיטור מירי זורגר, בה בין השאר גם ניתנים מתכונים שונים מהמטבח היהודי – הפעם לקראת החגים נתנה זורגר מתכון ל'כרוב ממולא' • שנהיה לראש
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דובר צה"ל: תבוטל הילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר
- בצל האנטישמיות הגואה: הפרס היוקרתי הוענק לנשיא ועידת רבני אירופה
- חשיפה: הגורם המפתיע שניסה לתווך בחוק הגיוס
- דיון סוער: איך מסבירים לאם שכולה למה אנחנו לא משרתים בצבא?
- יש השוואה בין השואה לטבח בעוטף? כך ענה ניצול השואה
תגיות
להלן המתכון ככתבו, ובתורף הדף כלשונו כדי שתוכלו להאזין לו כפי ששודר בתוכנית – בהצלחה!
כרוב ממולא:
מצרכים:
500 גר' הודו אדום טחון
500 גר' פרגית עוף טחון
2 כוסות אורז מבושל
400 גר' רסק עגבניות
3 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה
11/2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
למילוי:
2 כרובים קפואים ליומיים מופשרים לילה בטמפרטורת החדר.
לרוטב:
1/3 כוס שמון
1 ק"ג רסק עגבניות
1 וחצי כפיות מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה מעושנת
2 כפיות תבלין שקשוקה
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס טרי
10 כפיות סוכר
אופן ההכנה:
את מצרכי המלית מערבבים היטב טועמים ומתקנים תיבול
הפרדת העלים:
חותכים ומוציאים את גזע הכרוב ומפרידים לעלים מסירים את החלק הקשה בשדרת העלה
ממלאים את העלים:
מניחים בחלק העליון כף גדושה מלית סוגרים משני הצדדים ומגלגלים מניחים בתבנית עם התפר כלפי התבנית
מכינים כך את הכל – בשלב הזה אפשר להקפיא
הכנת הרוטב:
מביאים לרתיחה את הרסק השמן והמים
מתבלים ומתקנים תיבול
מסדרים את הכרוב בסיר ומעל הכל מניחים כרוב קצוץ, מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומכסים ומבשלים כ 3 שעות
מגישים עם פירה תפוחי אדמה.
להאזנה:
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.