סלסילות עלי סיגר במלית סלט סלמון – מירי זורגר

    מירי זורגר Comments Off on סלסילות עלי סיגר במלית סלט סלמון – מירי זורגר
    18:44
    16.05.24
    איתי גדסי ויוסי צלניקר No Comments on תרגיל פוליטי מבריק וביטול ההילולה במירון | הקבינט מתכנס שוב

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

     

    לסלסילות

     

    • 1 חב' עלי סיגר או טורטיות
    • שמן להברשה
    • לסלט
    • 500 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 3 על 3
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 1 מנגו מפולט חתוך לקוביות
    • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
    • 4 בצלים ירוקים קצוצים
    • 2 כוסות עלי ביבי

     

    לרוטב

     

    • מיץ משתי לימוני ליים
    • 1/3 כוס שמן
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 2 כפות שומשום שחור

     

    אופן ההכנה

     

    • הכנת הסלסילות
    • חתכי את העלים לקוביות בגודל 5 על 5 והברישי בשמן משני הצדדים
    • רפדי תבנית שקעים בריבועי העלים ואפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואפי כ 5 ד' או עד להשחמה
    • הכיני את הדג
    • תבלי במלח ופלפל את הדג.
    • חממי מעט שמן במחבת וטגני את חתיכות הדג
    • הכיני את הסלט
    • שימי את המצרכים בקערה
    • את מצרכי הרוטב ערבבי היטב ושפכי מעל הסלט
    • ערבבי בעדינות

     

    הרכבת המנה

     

    בכל סלסילה הניחי כף סלט ומעל הניחי 2 חתיכות דג והגישי



    0 תגובות