מצרכים
לסלסילות
- 1 חב' עלי סיגר או טורטיות
- שמן להברשה
- לסלט
- 500 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 3 על 3
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 1 מנגו מפולט חתוך לקוביות
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות
- 4 בצלים ירוקים קצוצים
- 2 כוסות עלי ביבי
לרוטב
- מיץ משתי לימוני ליים
- 1/3 כוס שמן
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 2 כפות שומשום שחור
אופן ההכנה
- הכנת הסלסילות
- חתכי את העלים לקוביות בגודל 5 על 5 והברישי בשמן משני הצדדים
- רפדי תבנית שקעים בריבועי העלים ואפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואפי כ 5 ד' או עד להשחמה
- הכיני את הדג
- תבלי במלח ופלפל את הדג.
- חממי מעט שמן במחבת וטגני את חתיכות הדג
- הכיני את הסלט
- שימי את המצרכים בקערה
- את מצרכי הרוטב ערבבי היטב ושפכי מעל הסלט
- ערבבי בעדינות
הרכבת המנה
בכל סלסילה הניחי כף סלט ומעל הניחי 2 חתיכות דג והגישי