בלי טיפת מאמץ: מגולגלות מבצק פריך שמתפצפץ בפה
אתי קצבורג No Comments on בלי טיפת מאמץ: מגולגלות מבצק פריך שמתפצפץ בפהבפועל זה מתכון לעצלנים שלא מוכנים לוותר על עוגה ביתית ומצד שני לא מוכנים לעבוד קשה, הגיוני בסך הכל, אז בדרך מהחופשה תעברו בסופר תקנו לכם את הבצק המופלא הזה ותהיה לכם עוגה מעולה בכמה דקות עבודה • מגולגלות
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
כשגיליתי את החבילות האלה בחנות הפכתי להיות מאושרת שבאדם, הבנתי שתמיד יוכלו להפתיע אותי אורחים מהרגע להרגע, כי פשוט אשלוף את הבצק הזה (יש אותו בגרסת מלוח ומתוק) ולמלאות בו כל מה שליבי חפץ, הכיף בבצק שגם אם נשאר שאריות אפשר לרדד מחדש ולנצל אותו עד תום
המצרכים:
1 חבילה בצק פריך מעדנות מופשר במקרר למשך הלילה
1 חלבון ביצה
2 כפות סוכר חום
2 כפות+חצי כפית קינמון
ממרח שוקולד
שוקולד ציפס/ מריר
אגוזים או פיסטוקים גרוסים
קוקוס
אבקת סוכר
איך מכינים?
מחממים תנור ל170 מעלות, פותחים את הבצק ופשוט עפים עם הדמיון ועם מה שיש בבית….
ניתן לקרוץ עוגיות למרוח מעט חלבון ולפזר תערובת סוכר וקינמון, סוכר חום, אגוזים. נאפה את העוגיות כ 15-20 דקות עד שתחתית העוגיות מעט זהובה והחלק העליון עדיין לבן.
אפשר למרוח מלבן של בצק בשוקולד השחר, להוסיף קצת סוכר וניל ושוקולד אמיתי לחתוך למשולשים ולגלגל לקרואסונים קטנים. לאפות בדיוק כמו העוגיות ולאחר שמתקרר לפדר עליהם אבקת סוכר
טיפ חשוב: למרות שהמוצר מוכן יש לעבוד איתו בזריזות ורצוי שהמטבח לא יהיה חם מדי.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.