צפו • מירי זורגר בהברקה לשנה החדשה: קוראסון שמרים מושלם במלית בצל מטוגן

    מירי זורגר 4 Comment on צפו • מירי זורגר בהברקה לשנה החדשה: קוראסון שמרים מושלם במלית בצל מטוגן
    8:02
    29.05.24
    הרב בנימין מילצקי No Comments on הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף צ"א

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    קרואסון שמרית במלית בצל מטוגן- כל כך טעים שאי אפשר להספיק לאכול

    מצרכים

    1 ק"ג קמח

    1 כף מלח

    1 קובית שמרים של שמרית (אין צורך להמיס)

    3 כוסות מים (750 מ"ל)

    1/2 כוס סוכר  (100 גרם)

    1/2 כוס שמן

    למלית

    2 כוסות בצל מטוגן

    אופן ההכנה

    בקערת מיקסר שמים את הקמח, מפוררים פנימה את השמרים (אין צורך להמיס ותמיד עדיף להשתמש במוצרים טריים), מוסיפים את יתרת החומרים בהדרגה ולשים כ 10 דקות.

    מכסים ומשהים עד הכפלת נפח.

    מחלקים את הבצק ל 4 חלקים, מרדדים כל חלק לפסים צרים וארוכים וחותכים למשולשים צרים, שבסיסם ברוחב 10 ס"מ ואורכם 15 ס"מ.

    בקצה של כל משולש מניחים כפית מהמלית בצל מטוגן ומגלגלים לקרואסונים

    מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה

    מברישים בביצה ומפזרים גרגרי שומשום

    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, עד השחמה.



    4 תגובות

    מיין תגובות
    1. 4

      בצפיה יש גם מרגרינה וביצים- לא רשמתם במצרכים מה הכמות שלהם….

    2. 3

      ניסיתי את המתכון , יש מידי הרבה מים 750מ"ל על 1 ק"ג קמח ???.
      הבצק היה דביק מידי.!!!!!!!!!!!!
      חבל שלא מדייקים במתכונים ….

    3. 2

      המתכון הרשום אינו מדוייק ואינו מותאם ע"פ הסרטון . איפה הביצים והמרגרינה והכמויות? חבל שאינם מדייקים.
      חג שמח.

    4. 1

      הכנתי את המתכון ויצא לי מושלם !!! צריך לעשות 2 ביצים ו-1 מרגרינה זה הכמות שצריך לעשות …בהצלחה !!!