גם למזרחיים מגיע • צורוס וספינג' שלא תפסיקו לאכול
מירי זורגר No Comments on גם למזרחיים מגיע • צורוס וספינג' שלא תפסיקו לאכולמירי זורגר במתכונים לסופגניות עדתיות • צורוס – סופגניה ספרדית מקורית וספינג' – הסופגניה המרוקאית הקלאסית מקבלות מימד חדש של עומק והנאה מכל ביס • בתיאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- כטב"מים שחדרו מלבנון התפוצצו במרחב בית הלל | מתעדכן
- ההודעה האחרונה של אושרי בוצחק הי"ד: "אני מתפלל כאן כל יום"
- הנרצח ביקש: "כשאני אמות בפיגוע, אל תספידו"
- "הוא התחיל": מתי לגיטימי להעליב?
- אביו של הראל מסעוד הי"ד: "לימד אותנו מהי דבקות במשימה"
תגיות
צורוס- סופגניות ספרדיות
מצרכים
1 כוס מים
100 גר' מרגרינה
3 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח- 150 גר'
3-4 ביצים
שמן לטיגון עמוק
1/2 כוס סוכר לציפוי
אופן ההכנה
בסיר שמים מים חמאה סוכר ומלח ומביאים לרתיחה
מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת בצק
מסירים מהאש ומעבירים לקערת המקסר עם מלוש הגיטרה
מעבים מעט לצינון הבצק
מוסיפים ביצה ומערבבים להטמעת הביצה מוסיפים כך את 3 הביצים ומעבדים לבצק חלק
אם הבצק עדין יבש מוסיפים ביצה נוספת
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מקלות בגודל הרצוי וחותכים עם סכין
מטגנים עד להשחמה מוצאים לנייר סופג ומצפים בסוכר גבישי
מגישים עם רוטב שוקולד
ספינג מרוקאי
מצרכים
600 גר' קמח לחם
25 גר' שמרים קוביה
80 גר' סוכר-1/2 כוס
10 גר' מלח-1 כפית
2 ביצים
1 כוס מים – 250 מ"ל
100 מ"ל מיץ תפוזים
150 מ"ל שמן קנולה
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל המצרכים עיבוד כ 7 ד'
מכסים ומתפיחים כשעה
מוציאים אוויר ומתפיחים כשעה נוספת
מחממים שמן לדרגת בעבוע עדין סביב כף עץ
משמנים את הידיים ולוקחים פיסות מהבצק יוצרים חור במרכז ומטגנים כ 2 ד' מכל צד או עד להזהבה עדינה
מוציאים לנייר סופג ומצפים בסוכר
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.