טועמים שבת בכל מנה

    אתר קול חי No Comments on טועמים שבת בכל מנה

    תמיד חלמתם על מנות גורמה לשבת? היום סעודת שבת ברמה גבוהה היא לא עניין לשפים בלבד. מוצרי הבישול של קנור מאפשרים לכל אחד ליצור בבית בצורה קלה ופשוטה סעודות שבת בטעם עשיר ומושלם, ואף אחד לא יחלום כמה קל היה להכין אותם… קבלו מתכון מצוין שיעשה לכם טעם של שבת בכל מנה…

    שבת שלום, שף ישראל דודק

     

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    אסאדו בגלייז ברביקיו עם פקאן סיני גרוס

           חומרים:

    • 500 גרם נתח אסאדו
    • חצי כוס רוטב ברביקיו של קנור
    • חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני של קנור
    • כוס פקאן סיני גרוס
    • כפית מלח גס
    • חופן פטרוזיליה קצוצה

     

    אופן ההכנה:

    נתחיל בהכנת האסאדו לתנור:

    מורחים את נתח האסאדו ברוטב סויה בסגנון סיני של קנור ומכניסים לתבנית

    מוסיפים חצי גובה מגובה הנתח מים

    עוטפים בנייר אפיה ושני שכבות של ניר כסף ומהדקים היטב לתבנית

    אופים 6 שעות על 130 מעלות

    כשהנתח מוכן מכניסים לקירור מלא ופורסים לפרוסות.

    מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים צד אחד של הפרוסות

    הופכים ומורחים רוטב ברביקיו של קנור על הצד השני

    צולים ברוטב את שני הצדדים

    אחרי שמסיימים את כל כמות הבשר במחבת מוסיפים לה חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות

    שופכים את יתרת הרוטב על הבשר

    מערבבים פטרוזיליה עם פקאן סיני ומפזרים מעל הבשר.

    אפשר להגיש לצד פירה או אורז או כל תוספת אחרת שתבחרו להגיש לשולחן השבת שלכם.



    0 תגובות