השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    חיה ספיר 1 Comment on השף מגיש: פורל צלוי עם ירקות, על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, מציע שף מסעדת 'המוציא' אבי לוי – מתכון מיוחד למנת דג חגיגית לארוחת החג

    דג פורל מתכון
    11:48
    02.05.24
    אתר קול חי No Comments on צפו: הכנסייה הגדולה של לב לאחים במעמד גדולי ישראל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פורל צלוי בתנור עם ירקות, מונח על פריקה בעשבי תיבול וצימוקים

    דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 40 דקות | הנה מתכון ל 6 סועדים

    מצרכים להכנת הדג
    • 1 דג פורל משפחתי, פתוח לספר
    • 1 סלק אדום קלוף וחתוך לרבעים
    • 1 שומר חתוך לרבעים
    • 2 גזרים חתוכים לחצי
    • 1 ראש שום חתוך לחצי
    • 1 קולורבי חתוך לרבעים
    • שמן זית
    • פלפל ומלח
    • 1 לימון שלם

    אופן ההכנה:
    • תחילה, מייבשים את הדג שיהיה כמה שיותר יבש, מורחים את הדג בשמן זית, משני הצדדים.
    • מניחים את הדג בתבנית אפיה לתנור, ומפזרים מלח ופלפל משני צדדיו.
    • את כל הירקות מלבד הסלק האדום, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל, מערבבים יחד ומפזרים בתבנית האפייה מסביב לדג.
    • חוזרים על הפעולה גם עם הסלק, על מנת שלא יצבע את שאר הירקות.
    • אופים בגריל בחום חזק של 200 מעלות, במשך 15 דקות, עד להזהבה יפה של הירקות והדג.

    חג שמח ושנה טובה!



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      אני רוצה שתשלחי מתכונים של אוכל הכול נראה מושלם