סופגניות יוגורט מושלמות בטעם של פעם
עפר גדנקן No Comments on סופגניות יוגורט מושלמות בטעם של פעםחנוכה כבר בפתח ועמו הריחות האהובים של הסופגניות, הלביבות ויתר מאכלי החנוכה שמעלים זיכרונות משפחתיים טעימים במיוחד. דנונה מבית שטראוס מגישים עבורכם מתכון פשוט שכולו פלא: סופגניות יוגורט מושלמות לאירוח משפחתי עם ערך מוסף.
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
בשביל לקבל 20 סופגניות יש להשתמש עבור הבלילה ב-
- 2 כוסות קמח (280 גר')
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כוס סודה מוגז מבקבוק (200 מ"ל)
- 2 כפות סוכר
- רבע כפית מלח
- גביע דנונה BIO 3% שומן 200 גרם
- 1 ביצה
עבור המילוי (לבחירה) –
- 30 גרם קוביות שוקולד פרה חצויות
- 3 כפות ריבת תות חלקה וקרה
עבור העיטור –
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
שלב 1 – ננפה יבשים לקערה ונערבב: קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, נוסיף סודה, יוגורט וביצה. נערבב במרץ עד שנקבל מרקם חלק המזכיר חומוס.
שלב 2 – ניצוק בקבוק שמן רגיל לסיר עמוק, וכאשר הוא רותח יש להוסיף בעזרת כף את הסופגניות לשמן הרותח.
שלב 3 – מי שרוצה, יטמון חצאי קוביות שוקולד בתוך הבלילה, או חצי כפית ריבה ויכסה, ולאחר מכן יערה לתוך השמן הרותח.
הכי נוח להשתמש בכף גלידה שהיא עמוקה ואז קל לטמון בפנים הפתעת שוקולד או ריבה ומיד לערות לשמן החם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.