מאפינס סילאן, שוקולד ופקאן- לרגעים מיוחדים של פינוק חורפי
עפר גדנקן No Comments on מאפינס סילאן, שוקולד ופקאן- לרגעים מיוחדים של פינוק חורפיאין דבר מפנק יותר מלפתוח את הבוקר עם קפה ולצידו מאפינס קטנים וטריים להתחלה של יום מתוק במיוחד או לשילוב כהפסקה מתוקה במהלכו. עלית מציעה מתכון קל להכנה של מאפינס טעימים להכין, לאכסן ולשמור לרגעי פינוק מיוחדים לכל בני המשפחה.
שף: נטלי לוין
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
מצרכים:
3 ביצים L
75 גרם (1/3 כוס) סוכר
160 גרם (1/2 כוס) סילאן
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
125 מ"ל (1/2 כוס) שמן
125 מ"ל (1/2 כוס) קפה מוכן, פושר
210 גרם (כוס וחצי) קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
150 גרם שוקולד פרה מריר, קצוץ גס
100 גרם פקאנים קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר.
בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סילאן, מלח, וניל, שמן וקפה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים 100 גרם מכמות השוקולד הקצוץ ואת הפקאנים ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
יוצקים את הבלילה לשקעים וממלאים עד 3/4 מגובהם.
מפזרים את יתרת השוקולד הקצוץ בחלק העליון של המאפינס.
אופים במשך 15-25 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים, תופחים ומתייצבים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
מצננים לחלוטין ומגישים.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.