מתוקים במטבח: "קייקפופס" – עוגות שוקולד אישיות על מקל
יוסי ברויער 1 Comment on מתוקים במטבח: "קייקפופס" – עוגות שוקולד אישיות על מקלהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קדושת חול המועד \\ הרב אריאל שחר
- מי אחראי למחדל: הרב אברהם יוסף מתייחס לסערה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דפים נ"ח-נ"ט
- לראשונה מתחילת המלחמה: יהודים התפללו בקבר יוסף
- בג"ץ ליועמ"שית: מדוע לא נפתחה חקירה נגד טיבי?
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
"קייקפופס" – עוגות שוקולד אישיות על מקל – ספיר בניסתי
המתכון מורכב מעוגת שוקולד אפויה בעיגולים וקישוטים כיד הטובה עם כל סוגי השוקולדים. ניתן להכין את העוגה גם כעוגת שוקולד בתבנית אינגליש קייק – הטעם נפלא!
המצרכים:
לעוגת השוקולד:
- 200 גר' שוקולד מריר פרה של עלית
- 150 גר' מרגרינה
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- ¼ כוס קקאו
- ½ כוס מים
- מעט תמצית וניל
ליצירת העוגות על מקל:
- תבנית אפייה ייחודית ליצירת כדורי עוגה עגולים
- מקלות של סוכריות
לציפוי השוקולד:
- 200 גר' שוקולד מריר פרה של עלית
- 2 כפות שמן
לקישוט:
- שוקולד חלב פרה של עלית
- שוקולד לבן פרה של עלית
- סוכריות צבעוניות
- פרחי מאכל
- כל קישוט אחר שעולה בדמיונכם
אופן ההכנה:
עוגת השוקולד:
- ממיסים את השוקולד המריר פרה של עלית עם המרגרינה במיקרו (או על בן מארי), ונותנים לו להתקרר מעט.
- בקערת המערבל מקציפים את הביצים יחד עם כוס הסוכר, לאחר שהקצף החל להיווצר, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
- מוסיפים השוקולד המומס אל קצף הביצים וממשיכים בערבול.
- אל קצפת השוקולד מוסיפים את הקמח ואת הקקאו, את תמצית הווניל והמים, ומקציפים את כל הרכיבים לקבלת תערובת אחידה.
- בתוך תבנית אפייה מיוחדת שנפתחת לשני חצאים, ממלאים את אחת התבניות עד תום בבלילה, וסוגרים את חצייה השנייה של התבנית (העוגות תופחות אל החצי השני של התבנית).
- בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, אופים למשך 45 דק'.
ציפוי השוקולד:
- ממיסים שוקולד מריר פרה של עלית עם 2 כפות שמן ומערבבים היטב.
- תוחבים את המקלות במרכז כדורי העוגה, וטובלים את הכדורים בשוקולד המומס.
- מניחים את הקייקפופ במקפיא למשך כחצי דקה, על גבי נייר אפייה, או תבנית ביצים כדי שציפוי השוקולד מעט יתייצב והתוספות יתפסו עליו בצורה טובה.
- מקשטים כל עוגת סוכרייה כיד הדמיון הטובה עליכם.
הידעת?
על אף שהישראלים אוהבים מאוד שוקולד, שוויץ היא המדינה בה צריכת השוקולד היא הגבוהה ביותר
מהממת ספיר!!