מתכונים לפסח – רביולי פרגית לפסח

    יוסי ברויער No Comments on מתכונים לפסח – רביולי פרגית לפסח
    23:05
    04.05.24
    קובי פינקלר No Comments on פרטים חדשים על חוליית חמאס שחוסלה סמוך לטול כרם

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים לעלים

     

    • 4 ביצים
    • 4 כפות קמח תפוחי אדמה
    • 1 כוס מים
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 1 כפית פטרוזליה קצוצה
    • 4 כפות שמן
    • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף

    למלית

    • 3 יח פרגית- ירך ללא עצמות
    • 3 בצלים פרוסים
    • פירה מתפוח אדמה אחד
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • להברשת הרביולי
    • 1 ביצה טרופה

     

     

    אופן ההכנה

    1. מכינים מסה לבלינצעס ומטגנים לעלים מעט עבים
    2. מכינים את המלית
    3. מטגנים בצלים לשקיפות
    4. מתבלים את נתחוני הפרגית במלח פלפל ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
    5. חותחים לפיסות קטנות ומעבירים אל הבצל
    6. מטגנים עד שהבצל משחים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הפירה ומערבבים

     

     

    הרכבת המנה

     

    1. מחלקים כל עלה ל2 ממלאים במסת הפרגיות סוגרים עם מריחת הביצה ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה
    2. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 15 ד'
    3. מגישים עם רוטב


    0 תגובות