מתכונים לפסח – רביולי פרגית לפסח

    יוסי ברויער No Comments on מתכונים לפסח – רביולי פרגית לפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים לעלים

     

    • 4 ביצים
    • 4 כפות קמח תפוחי אדמה
    • 1 כוס מים
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • 1 כפית פטרוזליה קצוצה
    • 4 כפות שמן
    • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף

    למלית

    • 3 יח פרגית- ירך ללא עצמות
    • 3 בצלים פרוסים
    • פירה מתפוח אדמה אחד
    • מלח פלפל שחור גרוס טרי
    • להברשת הרביולי
    • 1 ביצה טרופה

     

     

    אופן ההכנה

    1. מכינים מסה לבלינצעס ומטגנים לעלים מעט עבים
    2. מכינים את המלית
    3. מטגנים בצלים לשקיפות
    4. מתבלים את נתחוני הפרגית במלח פלפל ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
    5. חותחים לפיסות קטנות ומעבירים אל הבצל
    6. מטגנים עד שהבצל משחים מתבלים טועמים ומתקנים תיבול מוסיפים את הפירה ומערבבים

     

     

    הרכבת המנה

     

    1. מחלקים כל עלה ל2 ממלאים במסת הפרגיות סוגרים עם מריחת הביצה ומניחים על תבנית מרופדת בניר אפיה
    2. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 15 ד'
    3. מגישים עם רוטב


    0 תגובות