'תקחי אישית' • הפאי המושלם של חני
חני מרגי No Comments on 'תקחי אישית' • הפאי המושלם של חניפאי תמיד מתקבל בברכה כמעט בכל וורסיה, פאי פיצוחים זו כבר חגיגה אמיתית ותוסיפו לזה מנה אישית יותר מזה אנחנו לא צריכים • בתאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הגל נמשך: גם שטראוס מודיעה על העלאת מחירים
- היסטוריה: טראמפ חוזר בו מפתרון שתי המדינות
- צפו: הכנסייה הגדולה של לב לאחים במעמד גדולי ישראל
- "צימאון גדול": מנהל ארגון הקירוב מספר על תופעה מרגשת
- אוהד טל מפתיע ומפרגן לבכיר יש עתיד: "לא בלון ריק"
תגיות
כשתבנית השקעים מאפינס של סולתם נחה לה על השיש במטבח, החליטה חני להכין פאי פיצוחים אישי קבלו את המתכון הכייפי והקייצי הזה והכי חשוב יפהפה.
פאי פיצוחים אישי בתבנית שקעים מאפינס של סולתם.
חומרים להכנה:
שערות קדאיף.
חצי חבילת מחמאה
אבקת סוכר.
ממיסים את המחמאה ומערבבים טוב טוב עד שכל שערות הקדאיף יהיו מצופות בשמן. שימי בתבניות אישיות חד פעמי או בכוסות סופלה סדרי אותם יפה עם הידיים עד שיקבל את הצורה של הכוס. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה יפה בזהירות שלא ישרף. הוציאו מהתנור.
זה הזמן לקחת:
כוס סירופ מייפל
חמישים גרם מחמאה
רבע כוס סוכר חום
שלוש כפות ריץ' פרווה.
מביאים את הכל לרתיחה ומערבבים, הוסיפו לתערובת, פיסטוק, פאקן, אגוז מלך, שקדים, קצוצים גז. ערבבו את כל המילית עם המייפל. בכל כוס קדאיף שימו כף גדושה אגוזים ורובט , והכניסו לתנור שוב לעוד רבע שעה בערך עד שהרוטב יבעבע והאגוזים ישחימו מעט.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.