'תקחי אישית' • הפאי המושלם של חני

    חני מרגי No Comments on 'תקחי אישית' • הפאי המושלם של חני

    פאי תמיד מתקבל בברכה כמעט בכל וורסיה, פאי פיצוחים זו כבר חגיגה אמיתית ותוסיפו לזה מנה אישית יותר מזה אנחנו לא צריכים • בתאבון

    צילום: חני מרגי
    10:35
    19.04.24
    הרב אפרים אפשטיין No Comments on חג הפסח: עניין של תודעה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כשתבנית השקעים מאפינס של סולתם נחה לה על השיש במטבח, החליטה חני להכין פאי פיצוחים אישי קבלו את המתכון הכייפי והקייצי הזה והכי חשוב יפהפה.

    פאי פיצוחים אישי בתבנית שקעים מאפינס של סולתם.

    חומרים להכנה:
    שערות קדאיף.
    חצי חבילת מחמאה
    אבקת סוכר.
    ממיסים את המחמאה ומערבבים טוב טוב עד שכל שערות הקדאיף יהיו מצופות בשמן. שימי בתבניות אישיות חד פעמי או בכוסות סופלה סדרי אותם יפה עם הידיים עד שיקבל את הצורה של הכוס. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה יפה בזהירות שלא ישרף. הוציאו מהתנור.

    זה הזמן לקחת:
    כוס סירופ מייפל
    חמישים גרם מחמאה
    רבע כוס סוכר חום
    שלוש כפות ריץ' פרווה.
    מביאים את הכל לרתיחה ומערבבים, הוסיפו לתערובת, פיסטוק, פאקן, אגוז מלך, שקדים, קצוצים גז. ערבבו את כל המילית עם המייפל. בכל כוס קדאיף שימו כף גדושה אגוזים ורובט , והכניסו לתנור שוב לעוד רבע שעה בערך עד שהרוטב יבעבע והאגוזים ישחימו מעט.



    0 תגובות