ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדרין

    אסתי חדד Comments Off on ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדרין
    10:53
    26.04.24
    הרב אהרן לוי No Comments on ההבטחה השניה מתגשמת מול עינינו \\ הרב אהרן לוי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    הוא נחשב לאחד השפים המוכרים ביותר בארץ, המתכונים שלו מהווים בסיס למנות רבות המוגשות במסעדות יוקרה. היום, בתכנית "ניחוחות שבת" בהגשתה של יעל איבר המארחת את השפית מירי זורגר ברדיו קול-חי, התארח השף ישראל אהרוני והעניק למאזינות הרדיו מתכון לסלט סלק קל להכנה וטעים במיוחד או כמו שאומר הוא בעצמו על המתכון: "גם טעים נורא, גם יפה נורא, גם קל נורא – אחלה מתכון!"

    האזינו לראיון המלא עם השף ישראל אהרוני:

    מצרכים:

    6 סלקים טריים

    לרוטב:

    2 כפות דבש
    3 כפות חומץ בלסמי
    3 כפות שמן זית
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי

    להגשה:

    בצל ירוק קצוץ
    1 גביע קוטג' 9%

    אופן ההכנה:

    1. עוטפים כל סלק בנפרד בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, ואופים למשך כ- 45 דק', (ניתן לבדוק את הסלק האם הוא מוכן באמצעות נעיצת סכין) אחרי האפייה ניתן לקלף את הסלקים ללא כל קושי.
    2. חותכים את הסלקים לשישיות או שמיניות לאורך.
    3. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים את הרוטב לסלק כשהוא חמים וכך הרוטב נטמע עם הסלק, לאחר הערבוב מצננים את הסלק.
    4. מוסיפים בצל ירוק וגביע של קוטג' כשהסלק צונן.

    בתאבון.



    0 תגובות