מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

חיה ספיר No Comments on מתכון מהיר לבראוניז שוקולד – עוגה לשבת

הקונדיטורית צופיה ברלין מגישה סדרת מתכונים בשבועות הקרובים לכבוד שבת – באתר קול חי | הפעם הכינה ברלין מתכון לבראוניז שוקולד עם אגוזים גרוסים ושוקולד מריר | עוגה פרווה מהירה ופשוטה ומהירה להכנה-העוגה המושלמת להגשת קינוח לכבוד סעודות השבת

בראוניז פרווה לשבת צילום: באדיבות המצלם
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

הקונדיטורית צופייה ברלין, בסדרת מתכונים מיוחדת  בשבועות הקרובים, לכבוד שבת באתר קול חי. מתכוונים לעוגות חלביות ופרווה מרהיבות  ומושלמות, וטעמים  וואו…
מרכיבים// בראוניז שוקולד 
-200 גרם שוקולד מריר
-1/2 כוס שמן
-1 כוס סוכר
-4 ביצים גודל L
-3/4 כוס שקדים טחונים
-3/4 כוס אגוזים גרוסים
1/4 כוס קמח/קורנפלור
-קורט מלח
אופן הכנה:
– לחמם תנור ל 180 מעלות.
– להמיס השוקולד והשמן בסיר, לערבב עד שכל השוקולד נמס.
– להוסיף ביצה, לערבב היטב ולהוסיף ביצה נוספת וככה עם כל שאר הביצים , להוסיף סוכר, מלח, שקדים ובסוף את הקמח והאגוזים.
– להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
– לאפות כ 25 דקות או עד שהשוליים יציבים למגע והמרכז עדיין מעט רוטט.
– מקררים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות


0 תגובות