צלי כתף בקונפי ירקות \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on צלי כתף בקונפי ירקות \\ ניסי גולדרייךלכבוד שבת קודש בלוגרית האוכל ניסי גולדרייך במתכון טעים במיוחד לצלי כתף בבישול בתנור עם קונפי ירקות בשיטת צליה מיוחדת ברשת בד לבישול
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
מצרכים
קילו צלי כתף
חצי כוס שמן זית איכותי (שתיה חמה)
4 בצלים חתוכים לקוביות
4 שיני שום קצוצים
3 קישואים חתוכים לקוביות
1 פלפל חריף חתוך לקוביות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בזיליקום קצוץ
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כף קיג'ון
חצי כוס דבש
כוס יין קברנה
ליטר מים רותחים
הכנה:
1 מחממים שמן בסיר סוטאז' שמתאים לתנור וצורבים בו את הבשר מכל הכיוונים ומוציאים ומניחים בצד (אם אין סיר לתנור ניתן להעביר לתבנית)
2 מוסיפים את השום והבצל עד להזהבה ומתבלים בתבלינים
3 מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן כ20 דקות עד שהירקות רכים
3 מניחים על משטח עבודה שני ניירות אפיה באופן כזה שיעטוף היטב את הבשר
4 במרכז הנייר שמים מחצית מהירקות ומעליו מניחים את הבשר ומעל מניחים את יתר הירקות ומהדקים היטב את הנייר אפיה ומכניסים לרשת בד לבישול
5 מעבירים את הבשר שעטפנו לסיר או לתבנית ומוסיפים את היין והמים שיספגו בבשר במהלך הבישול ומכניסים לתנור חם 140 מעלות למשך 6 שעות
6 מקררים את הבשר במקרר כ5 שעות ופורסים למנות ומחממים לפני ההגשה
לכבוד שבת קודש
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.