מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינות
עפר גדנקן No Comments on מתכון: פשטידת פסטה עם מיקס גבינותשף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בוילה יוקרתית באזור מרוחק: מסעו של האדמו"ר מויז'ניץ לאשדוד
- בישיבת אור לציון ציינו שנתיים ללכתו של ראש הישיבה
- "החשוב ביותר בנישואין שניים – הילדים": ההתמודדות של רבקה צפדיה
- הרמטכ"ל: "מוכנים להסתכן גם למען גופות חטופים"
- מפקד חיל האוויר על מלחמה בצפון: "היקפי האש יהיו אדירים"
תגיות
מצרכים
· 1 חבילת פסטה פנה
· 1 גביע קוטג' טרה 5%
· 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נעם
· 250 גרם גבינה לבנה טרה / שמנת חמוצה טרה
· 5 יח' ביצים
· מלח גס ופלפל שחור גרוס
לשימון התבנית:
חמאת טרה מומסת
להקרמה:
50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה
אופן הכנה
1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.
2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
3. משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה להקרמה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה.
המלצת השף
· לקבלת פשטידה יציבה יותר ניתן להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה שתי כפות פירורי לחם
· להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט
· ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה
בתיאבו
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.