מתכונים לפסח • עוגת דאבל שוקולד ללא קמח
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד צלם: שירן כרמל 10 Comment on מתכונים לפסח • עוגת דאבל שוקולד ללא קמחהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הרב השיב בנחרצות כנגד ארגון 'כושרות': "לא לסמוך עליהם בכלום"
- פרשת בחוקותי: בטחון ושלווה רק בארץ ישראל
- מי מבקש מחרדים שיתפללו עליו
- "בכל מקום ש'צהר' נכנסו דרדרו את מצב הכשרות"
- הרב אברהם יוסף במתקפה חריפה על אהרון ברק: "איש רע מעללים"
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
עוגת דאבל שוקולד ללא קמח (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או תבנית מלבנית בינונית)
עוגה נפלאה על טהרת השוקולד ללא קמחים וללא תחליפים אצלי היא מוגשת בפסח בתור קינוח חצי קפוא בליווי כדור גלידה ורוטב תותים.
לעוגה:
- 10 חלמונים (מביצה מס' 1 או 2)
- 1/4 כוס סוכר
- 10 חלבונים
- 1/3 כוס סוכר
- 300 גרם שוקולד מריר איכותי
- 1 כפית קפה מגורען איכותי
- 2 כפות ליקר או יין
אופן ההכנה:
- ממיסים שוקולד בבן מארי או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק. מסירים מעל האש ומוסיפים קפה.
- מקציפים חלמונים וסוכר במהירות גבוהה כ-8 דקות עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
- בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת החלמונים ומקציפים במהירות בינונית עד לאיחוד החומרים. מוסיפים את הליקר.
- מוסיפים את תערובת הביצים והשוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בעדינות, בעזרת מרית, בתנועות קיפול.
- יוצקים 2/3 מן התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש. מוציאים ומקררים כחצי שעה.
- את שליש המסה הנותרת מאחסנים במקרר. אחרי שהעוגה הצטננה ושקעה מעט במרכזה, ממלאים את השקע שנוצר ב3\1 המסה הנותרת, מיישרים ומכניסים למקפיא לשעתיים. ניתן לשמור את העוגה בפריזר עד חודשיים. יש להוציא אותה למקרר כשעתיים לפני ההגשה
- אם מכינים את העוגה בתבנית מלבנית, ניתן לחתוך אותה לאחר ההקפאה לפרוסות מלבניות אישיות.
נראה יפה מוד וטעים !!
עוגה יפה מאוד
מדהים.כמו כל מה שאפרת עושה
אפרת המקסימה!!!תעלו עוד מתכונים שלה!
ניסיתי את המתכון, מוצלח מאוד!!
מגזין מושקע ברמות!תוכן נפלא!
הכנתי את העוגה 3 פעמים בחג!!!תודה
האם אפשר להשתמש בתחליף לסוכר ?
חייבים לשים את הקפה?
רבקי
נתת ברדיו לפני כמה שנים עוגת שוקולד לפסח
ללא הקצפת ביצים
נראה לי משלוש בצים עם קמח תפוחי אדמה
אשמח מאד לקבל את המתכון.
זו היוגה הכי מוצלחת לפסח .