מתכון מתוק ממש

    יונה וולס 5 Comment on מתכון מתוק ממש

    מתכון מתוק ושוקולדי • כך תכינו את סופלה חלומותיכם

    14:27
    09.05.24
    אליהו גרין No Comments on אולי תזכו? טוקר מחלק כרטיסי טיסה למאזיני 'זמן אוויר'

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    סופלה, יונה וולס

    250 גרם שוקולד מריר
    חצי כוס שמן
    4 ביצים
    חצי כוס סוכר
    4 כפות קמח

    אופן ההכנה:
    שוקולד + שמן להמיס עד למרקם חלק ללא גושים + 4 חלמונים ולהטריף במטרפה ידנית..
    בקערת המיקסר 4 חלבונים + חצי כוס סוכר להקציף לקצף יציב.
    לאחד את הקערות ולהוסיף את הקמח.
    למעלה הנחתי מטבעות שוקולד.
    להכניס לתנור שחומם מראש על 150 מעלות כ-10 דקות



    5 תגובות

    מיין תגובות
    1. 5

      אין דברים כאלה
      הרעיון של המטבעות חזק ביותר

      1. אני שמה קוביה של שוקולד שמרלינגס בתוך כל אחד

    2. 4

      מומלץ לקפל את התערובות, כמו"כ לערוך השוואת טמפרטורות (עירבוב שליש מהתערובת השוקולדית לתוך הקצף, ואח"כ קיפול יתרת בלילת השוקולד)
      כך התערובת נשארת אורירית וטעימה הרבה יותר 🙂
      בהצלחה!!!

    3. 3

      תנסו לשים מטבעות שוקולד לבן- ליגה