מבשלים עם ילדים: נה נה בננה
גולדה קישון No Comments on מבשלים עם ילדים: נה נה בננהתכינו להם כובעים של טבחים אמיתיים, תכינו סינרים ותכתבו עליהם מתכונים נבחרים ותכנסו איתם למטבח לחווית חופש אחרת • ילדים במטבח עם גולדה קישון
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
זה קל וטעים וכיף מה עוד ילדים צריכים בשביל להרגיש בשלנים אמיתיים בקלי קלות? תתכוננו להתאהב
בננה מטוגנת בטמפורה עם סירופ ואבקת סוכר
המרכיבים:
4 כפות קמח סירופ מייפל
5 כפות מים 2 כפות אבקת סוכר
כף סוכר
כף שומשום
*2 בננות
הכלים הנדרשים:
קערה
כף לעירבוב הבלילה
סכין
צלחת
סיר עם שמן עמוק
כף מחורר גדול שמתאים לטיגון
צלחת הגשה
2 מקלות שישליק
מסננת קטנה לאבקת סוכר
אופן הכנת הבלילה:
-שופכים בקערה את הקמח, המים, הסוכר והשומשום.
מערבבים בעדינות אבל טוב טוב שלא יישאר קמח דבוק לתחתית של הקערה.
-מקלפים את הבננות וחותכים אותן עם הסכין על הצלחת לעיגולים בינוניים (לא דקים מידי ולא עבים מידי).
-מחממים את השמן בסיר (עם אמא) עד שחם מאד. ***אפשר לטפטף עם הכף כמה טיפות מהבלילה, אם הן מייצרות בלונים קטנטנים וצפות למעלה, סימן שהשמן מספיק חם***
-טובלים את עיגולי הבננות אחד אחד בבלילה ומניחים ישר לשמן בעדינות. ממתינים דקה וחצי ומוציאים את העיגולים לצלחת הגשה.
-כשמתקרר מעט, משחילים את העיגולים על השישליק.
-יוצקים מעליהן את הסירופ מייפל בצורת זיגזג.
שמים את האבקת סוכר במסננת הקטנה ובוזקים מעל הבננות.
והכי חשוב לזכור מבשלים באהבה
בתאבון!
כתבה: גולדה קישון – שפית
להזמנת סדנאות 0503440770
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.