לכבוד שבת: עוגת גבינה משובחת
מיקי שמו 4 Comment on לכבוד שבת: עוגת גבינה משובחתמתכון פשוט לעוגה משובחת • כך תכינו עוגת גבינה בעלת סיכון גבוה להיאכל עוד טרם תוגש לשולחן
התכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
אנחנו כבר נמצאים בעיצומה של שגעת שבועות והיום הבאנו לכם מתכון סופר פשוט שיכניס גם אתכם לאווירה הלבנה. רק לערבב, להעביר לתבנית ולאפות! מבטיחים שזה מתכון שיישאר.
(תבנית בגודל 25*35 ס"מ) לבסיס:
100 גרם חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
חלמון
כף מים קרים
כוס וחצי קמח תופח
למלית גבינה:
קילו גבינה לבנה 5%
כוס סוכר
4 ביצים גדולות
שקית אינסטנט-פודינג וניל
קליפה מגוררת מ 1/2 לימון
1/44 כפית תמצית וניל
לקראמבלס:
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר חום בהיר
כוס קמח תופח
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
הכנת הבסיס:
מערבלים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ 33 דקות לקרם חלק. מוסיפים חלמון וכף מים ומערבלים כחצי דקה. מוסיפים קמח תופח ומערבלים רק עד שנוצרים פירורים.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים בידיים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בגודל 25*35 ס”מ. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
מחממים תנור ל 155 מעלות.
הכנת המלית:
טורפים את כל החומרים במטרף ידני עד שנוצרת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים על הבסיס.
הכנת הקראמבלס:
מערבבים קמח, סוכר חום וסוכר וניל, מוסיפים את קוביות החמאה הקרה עד שנוצרת תערובת פירורית, אותה מפזרים על מלית הגבינה.
אופים 60-50 דקות עד להזהבה. מצננים היטב וחותכים לקוביות. שומרים במקרר עד ארבעה ימים.
גיוונים:
אפשר לוותר על הבצק בתחתית. זמן האפייה אינו משתנה.
אפשר להוסיף 1/2 כוס צימוקים כהים למלית.
אפשר להוסיף לקראמבלס חצי כפית מחוקה של קינמון.
יש מלאאאאאאאאאאא טעויות במתכון
אולי תפרטו?????????
על סמך מה החלטת?
למה טעיות אתה\את מכיר\מכירה את המתכון