ארוחה לתשעה • קרפצ'ו מלון וסטייק דלעת טעים

    אתי קצבורג No Comments on ארוחה לתשעה • קרפצ'ו מלון וסטייק דלעת טעים

    לכבוד תשעת הימים קבלו צמד מתכונים בריאים ונפלאים עם שילוב מצוין של ירקות ודגים בסטייל ובסגנון קצת אחר • המתכונים של זוהרית שייחי • בתיאבון

    12:38
    12.05.24
    עפר גדנקן No Comments on מרכנתיל פתח בסדרת כנסים ייעודיים ליועצי משכנתאות מובילים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לכבוד תשעת הימים קבלו צמד מתכונים בריאים ונפלאים עם שילוב מצוין של ירקות ודגים בסטייל ובסגנון קצת אחר. המתכונים של זוהרית שייחי

    קרפצ'ו מלון

    המצרכים:
    חצי מלון כתום בינוני
    פלפל שחור
    1/4 כוס פיסטוק שבור
    נבטי ברוקולי/צנונית להגשה
    רוטב ויניגרט בלסמי
    אופן הכנה:
    1. מקלפים את המלון, חותכים לחצי ופורסים לפרוסות דקות מאוד (יוצא צורת ירח).
    2. מסדרים את פרוסות המלון על צלחת הגשה גדולה בצורה מעגלית.
    3. יוצקים את רוטב הויניגרט מעל פרוסות המלון.
    4. מפזרים מעל קורט פלפל גרוס.
    5. מפזרים את שברי הפיסטוק והנבטים ומגישים.

    סטייק דלעת:

    המצרכים:
    6 פרוסות דלעת רחבות בעובי 2 ס"מ
    1/2 כוס שמן זית
    2 כפות סילאן
    2 שיני שום כתושות
    1 כפית תבלין לגריל
    אופן ההכנה:
    1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
    2. מצפים את פרוסות הדלעת ברוטב ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
    3. אופים את הדלעת למשך כ- 15 דקות עד שהדלעת רכה.


    0 תגובות