מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    אבי יעקב No Comments on מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    תהליך אפיית המצות אורך זמן רב, חודשים רבים טרם חג הפסח פותחות מאפיות המצות את שעריהן בכדי לספק את צרכי עם ישראל לחג • מסע ויזואלי לאורך מסלול הכנת המצות: מהלישה הראשונית ועד לאריזה הסופית

    צילום: Yossi Zeliegr/Flash90
    21:36
    15.05.24
    אבי מימרן No Comments on שר הדתות: "מי שתוקף את החוק היה מעביר אותו בעצמו"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות



    0 תגובות