צאו לדוג: בורי שובב בירקות מוקפצים
מירי זורגר No Comments on צאו לדוג: בורי שובב בירקות מוקפציםדב בורי מצוין מוקפץ ברקות • שילוב של דגה טרייה וירקות מוקפצים מהווים ארוחה מושלמת לימים הללו •ויש גם סרטון בונוס • תהנו
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בישראל מעריכים: בבית הלבן מנסים 'לרדת מהעץ'
- אותרה מנהרת טרור דרכה תכנן החמאס לפעול נגד צה"ל
- סמ״ר אריאל צים הי"ד נפל בקרב; צה"ל נערך לפשיטה על ג'אבליה | מתעדכן
- גנץ תוקף את העלאת חוק הגיוס בממשלה: "טעות גדולה"
- קורע לב: ארבעה לוחמים נפלו בצפון הרצועה, אחרים נפצעו
תגיות
פילה בורי בירקות מוקפצים
מצרכים
2 פילטים של גד בורי ללא עצמות
לתיבול הדג
2 כפות פסטו פטרוזליה
לירקות
2 בצלים סגולים פרוסים
3-4 שיני שום
1 שורש פטרוזליה
2 גבעולי סלרי קצוצים
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 כוסות אפונה קפואה
1 כוס אפונה סינית קצוצה
10 עגבניות שרי חצויות
1 כוס שמן זית או רגיל
2 פלפל שאטה
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
2 1/2 כוסות מים
להגשה
עירית או פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים כוס שמן מוסיפים את הבצלים ושיני השום ומטגנים קלות
מוסיפים את שאר המצרכים מבשלים 15 ד'
מורחים את הדג בפסטו ומניחים אותו מעל הירקות
מוסיפים מים מסביב לדג ומכסים
מבשלים 20 ד' נוספות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.