בתיאבון • קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולד

    צבי הדס No Comments on בתיאבון • קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולד
    8:02
    29.05.24
    הרב בנימין מילצקי No Comments on הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף צ"א

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השף הצעיר והמבטיח שניר אמסלם ממסעדת מתילדה בעין כרם שבירושלים הוציא תחת ידו מתכון פשוט מעורר השראה, קליל, טעים וקייצי. הכי מיוחד.

    קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולד

    קרמו שוקולד:
    220 גרם שמנת צמחית
    220 גרם שוקולד פרווה למריר
    20 גרם סוכר
    1 מקל וניל

    אופן הכנה:
    ממיסים את הסוכר על אש נמוכה עד לקבלת קרמל , שופכים את השמנת הצמחית ואת המקל וניל
    שמים שוקולד ומערבבים היטב ומצננים .
    מקציפים את המסה בעזרת מיקסר שופכים לתבנית סיליקון ומקפיאים למשך לילה שלם .

    קרפצו מנגו:
    מנגו טרי
    כפית סוכר
    2 כפות מים

    אופן ההכנה:
    פורסים את המנגו לפרוסות דקות ממיסים את הסוכר בעזרת המים עד שנוצר סירופ
    מסדרים על הצלחת את המנגו ושופכים על הכל את מי הסוכר

    דובדבנים מסוכרים:
    דובדבנים טריים ללא חרצן
    חצי כוס מים
    חצי כוס ליקר פטל
    כוכב אניס

    אופן ההכנה:
    מכניסים הכל לסיר קטן על אש נמוכה למשך 20 דק



    0 תגובות