בתיאבון • קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולד
צבי הדס No Comments on בתיאבון • קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולדהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף צ"א
- יציבות או ריגושים: הקונספציה שהורסת את שלום הבית
- יורטה מטרה אווירית חשודה באזור ראש הנקרה | מתעדכן
- הרב נויגרשל: כך עניתי לאחד מראשי 'אחים לנשק' שביקש לפגוש אותי
- היסטורי: גדולי ישראל קוראים להצטרף ללימוד הלכות שבת
תגיות
השף הצעיר והמבטיח שניר אמסלם ממסעדת מתילדה בעין כרם שבירושלים הוציא תחת ידו מתכון פשוט מעורר השראה, קליל, טעים וקייצי. הכי מיוחד.
קרפצ'ו מנגו עם דובדבנים ושוקולד
קרמו שוקולד:
220 גרם שמנת צמחית
220 גרם שוקולד פרווה למריר
20 גרם סוכר
1 מקל וניל
אופן הכנה:
ממיסים את הסוכר על אש נמוכה עד לקבלת קרמל , שופכים את השמנת הצמחית ואת המקל וניל
שמים שוקולד ומערבבים היטב ומצננים .
מקציפים את המסה בעזרת מיקסר שופכים לתבנית סיליקון ומקפיאים למשך לילה שלם .
קרפצו מנגו:
מנגו טרי
כפית סוכר
2 כפות מים
אופן ההכנה:
פורסים את המנגו לפרוסות דקות ממיסים את הסוכר בעזרת המים עד שנוצר סירופ
מסדרים על הצלחת את המנגו ושופכים על הכל את מי הסוכר
דובדבנים מסוכרים:
דובדבנים טריים ללא חרצן
חצי כוס מים
חצי כוס ליקר פטל
כוכב אניס
אופן ההכנה:
מכניסים הכל לסיר קטן על אש נמוכה למשך 20 דק
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.