פיצחנו את סוד הטעם!
עפר גדנקן No Comments on פיצחנו את סוד הטעם!משדרגים את מטעמי החנוכה עם ממרח אגוזי לוז
ושאר ממרחי השחר העולה
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- כטב"מים שחדרו מלבנון התפוצצו במרחב בית הלל | מתעדכן
- ההודעה האחרונה של אושרי בוצחק הי"ד: "אני מתפלל כאן כל יום"
- הנרצח ביקש: "כשאני אמות בפיגוע, אל תספידו"
- "הוא התחיל": מתי לגיטימי להעליב?
- אביו של הראל מסעוד הי"ד: "לימד אותנו מהי דבקות במשימה"
תגיות
לקראת ימי החנוכה, כשהמטבח מלא ניחוחות וטעמים, השחר העולה מעניק לכם תוצאות נפלאות בהכנת מתוקים טעימים במיוחד עם סדרת ממרחים במרקם מושלם וטעם נפלא.
הסופגניות הביתיות האהובות, זוכות לשדרוג משמעותי עם ממרח אגוזי לוז עם קקאו מבית השחר העולה, המשדרג כל סופגנייה, מאפה או קינוח, עם טעם אגוזי מעודן במיוחד, שתתענגו עליו כבר מהטעימה הראשונה.
גם שאר הממרחים בסדרת השחר העולה, משלבים איכות וטעם מושלם, מתיקות מעודנת ומרקם קרמי ועשיר, ומשדרגים כל אירוע עם מגוון מאפים וקינוחים נפלאים שישאירו לכולם טעם מתוק וטעים במיוחד.
בנוסף לשימוש עבור כריכים וכנשנוש מתוק, טובי הקונדיטורים בישראל משתמשים בממרחי 'השחר העולה' בקביעות לאפייה וקינוחים, במטרה להעניק לאורחים חוויה קולינרית חגיגית ומתוקה במיוחד.
בסדרת השחר העולה למהדרין: ממרח פרווה בטעם שוקולד וממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בד"ץ העדה החרדית לימות השנה, ממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בית יוסף, וממרח אגוזי לוז בטעם מעודן בכשרות בד"ץ העדה החרדית, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים, אבקת קקאו במשקל 150 גרם ו-500 גרם, וצמקאו- לבישול ולאפייה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.