אלישבע גליקסברג מציגה: טריו של קפה, מאפה ועיצוב יפה
אלישבע גליקסברג 4 Comment on אלישבע גליקסברג מציגה: טריו של קפה, מאפה ועיצוב יפההתכניות האחרונות
- יוני 2024
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שהחיינו: בעלי העסקים המובילים משתתפים בחנוכת המשכן החדש
- ב'עדה החרדית' החליטו: עצרת ענק נגד גזירת הגיוס
- ברקע הפסקות החשמל באומן: כך יחממו החסידים את האוכל לחג
- רמי לוי מייקר ומכבד את לומדי התורה הקדושה
- הצלחה על חוט השערה: ידידיה מאיר חוזר לרגעי החילוץ הגדולים
תגיות
סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג – Style Academy
קפה: JACOBS
צילום: Shortcut media
משלוח מנות מכבד את הנותן ואת המקבל. על כן אני מאמינה בבחירת מוצר מוביל, אשר יתווה את צבעי המשלוח ועיצובו.
לשם כך, בחרתי במוצרי קפה JACOBS, אשר כל אחד ישמח לקבלם בפורים ובכל השנה.
מניפת הצבעים:
ירוק כהה
ירוק תפוח
נגיעות של חום וסגול חם
החומרים הדרושים להרכבת התיק:
מארגז הכלים:
• 2 ספוגים המיועדים לפרחים חיים
• סכין חיתוך
• חוטי ברזל
• מספריים
• סיכות בעלות ראש יהלום
• מגש זכוכית
• קטאר/מזמרה
מהמשתלה:
• קיטומי פרח אסתר
• עלי מרסיניה
• עלי אמרנטוס
אקססוריז:
• סרט סאטן
ההכנה:
1. הניחו את שני הספוגים אחד על השני וצרו מיתאר של טרפז באמצעות חיתוך הצלעות החיצוניות.
2. הטבילו את הספוגים בקערת מים,הניחו להם לשקוע מאליהם עד הקרקעית.
3. נערו ככל שניתן את שאריות המים אשר הצטברו בספוגים,מקמו אותם על גבי משטח הזכוכית ובכך תכינו את התשתית לגוף התיק.
4. מלאו את תחתית התיק בקיטומי פרח אסתר, עטרו בסיכות יהלום.
5. מלאו את מעטפת הספוג בקיטומי עלי מרסיניה.
6. ליצירת ידיות התיק : לפפו עלי אמרנטוס על חוטי ברזל ,
7. להשלמת המראה: קשרו סרט סאטן מעוטר בסיכות יהלום בצידי התיק,.
הרכבת המנה האישית
לאחר שהצטיידתי בקפה איכותי מבית JACOBS, אני מתגייסת להרכבת מאפה אישי כמתחייב. בעל רכיבים מוכנים מראש. באמצעות נקיטת פעולות קצרות וישימות, אבצע את הסטיילינג הקולינרי/צילחות.
החומרים הדרושים מהמטבח:
עוגיות מקרון מוכנות
קוביות שוקולד
מקלות שוקולד
קרם גנש (מתכון בהמשך)
צלחות מרובעות
כוסות קפה
קיטומי סחלב
עלי רקפת
סיכות יהלום
ההכנה:
1. הניחו קובית שוקולד על הצלחת
2. זלפו מעט קרם גנש
3. העמידו את עוגית המקרון במאונך ולא במנח אופקי כצפוי
4. זלפו מעט גנש בראש המקרון
5. הניחו מקל שוקולד
6. עטרו בעלה /סוכריה/קיטום פרח/זילוף קרם צבעוני
מתכון לקרם גנש
מתכון בסיסי לקרם, המיועד למילוי פטיפורים והדבקת חלקי עוגה /שוקולד.החומרים:
200 גר' שוקולד (לבן או חום)
150 גר' ריץ'
10 גר' מרגרינה (לא חובה, רק במקרה שמעוניינים להשאיר את הגנש לאורך זמן)
1 כף ליקר (לא חובה. המלצה שלי:ליקר תפוזים)
הכנה:
להמיס את השוקולד בשיטת בן מארי (סיר בתוך סיר מים רותחים)או במקרוגל
לחמם את הריץ' ולהוסיפו לשוקולד המומס
להוסיף את המרגרינה והליקר ולאחד את התערובת
לצנן
פורים שמח!
קפה JACOBS
אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע -Style Academy
הפרחים מהמם! !! וההגשה בכלללל
מתחילה להרגיש פורים. האם יש דרך להחזיק את תיק הפרחים ביד?או שחייבים להניח על הזכוכית?
מקסים מחכים לעיצובים שצילמת בשלג ולעוד עיצובי משלוחי מנות
מי חלם על כיוון כזה… אז מה אתם אומרים, לא להזמין השנה, אלא להעיז להכין לבד?