איך מכינים פטה מחזה עוף?
מירי זורגר No Comments on איך מכינים פטה מחזה עוף?התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- לקראת שרב משמעותי | החזאי מעדכן
- לקראת היארצייט: מקיימים את בקשתו של ר' ישעי'לה בשידור חי | צפו
- ח"כ טלי גוטליב לא בוררת מילים: ארה"ב מפריעה לנו
- "אוי ואבוי לנו עם נצא מהמערכה בצפון עם הסכם"
- דנון: "זו הייתה טעות להקשיב לאמריקאים, אסור למצמץ"
תגיות
היום אנו מכינות מעדן חדש: פטה עוף עטוף בחציל.
מצרכים
1 חציל פרוס לאורך
מלח ושמן לטיגון
למלית
שכבה א'
0.5 ק"ג חזה עוף טחון
1 כוס בצל מטוגן
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
שכבה ב'
3 עלי סלק ללא הגבעול הלבן
שכבה ג'
1\2 ק"ג בקר טחון
כוס בצל מטוגן
3-4 שיני שום
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות גזר קוביות חלוט במים רותחים
אופן ההכנה
טגני את החצילים משני הצדדים עד להשחמה.
הכנת השכבה הראשונה
ערבבי את המצרכים והניחי בצד.
הכנת השכבה השניה
קצצי את עלי הסלק.
הכנת השכבה השלישית.
ערבבי את המצרכים והניחי בצד
הרכבת המנה
רפדי תבנית אינגליש קייק עם פרוסות החציל לרוחה, הניחי שכבה ראשונה וישרי, הניחי שכבה שניה, פזרי שווה בשווה ומעל הניחי את השכבה השלישית.
כסי בנייר כסף ואפי כשעה, צנני ואז פרסי והגישי קר.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.