מולר קרקר'ס
עפר גדנקן No Comments on מולר קרקר'סקרקר יוגורט קצת מתקתק, קצת מלוח. מומלץ כנשנוש או בליווי ממרח
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- "הוא התחיל": מתי לגיטימי להעליב?
- אביו של הראל מסעוד הי"ד: "לימד אותנו מהי דבקות במשימה"
- צוואת הלוחם: "התחלנו במהלך היסטורי ועלינו לסיימו בניצחון מוחץ"
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ה
- יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"
תגיות
זמן עבודה: 20 דקות
זמן הכנה: 4.4 שעות
כמות מנות: כ- 40 יחידות
רכיבים:
v כוס וחצי קמח מלא
v חצי כפית מלח גס
v כפית וחצי שמיר מיובש
v גביע מולר ביאנקו נטורל 1.7% או 2.8% (150 גרם)
v 4 כפות חמאה רכה
v 2 כפות חמאה מומסת (להברשת הקרקרים)
אופן הכנה:
v מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש
v מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי
v מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד
v מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות
v מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס
v מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
v מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ
v מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת
v חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים
v אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.
v ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.
בתיאבון,
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.