מולר קרקר'ס

    עפר גדנקן No Comments on מולר קרקר'ס

    קרקר יוגורט קצת מתקתק, קצת מלוח. מומלץ כנשנוש או בליווי ממרח
    שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זמן עבודה: 20 דקות

    זמן הכנה: 4.4 שעות

    כמות מנות: כ- 40 יחידות

     

    רכיבים:

    v כוס וחצי קמח מלא

    v חצי כפית מלח גס

    v כפית וחצי שמיר מיובש

    v גביע מולר ביאנקו נטורל 1.7% או 2.8% (150 גרם)

    v 4 כפות חמאה רכה

    v 2 כפות חמאה מומסת (להברשת הקרקרים)

     

    אופן הכנה:

    v מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, המלח והשמיר המיובש

    v מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת מרקם פירורי

    v מוסיפים את היוגורט ומערבבים לקבלת בצק אחיד

    v מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במקום חמים למשך 4 שעות לפחות

    v מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות צלזיוס

    v מחלקים את הבצק ל-4 כדורים

    v מרדדים על משטח מקומח כל כדור בצק לעובי דק מאוד של כ-20 מ"מ

    v מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחמאה המומסת

    v חורצים את הבצק בעזרת מזלג וחותכים אותו לריבועים קטנים

    v אופים את הקרקרים במשך כ- 6 עד 8 דקות ומוציאים לקירור בחוץ.

    v ניתן לאחסן לאחר קירור בכלי אטום עד כשבועיים.

    בתיאבון,

     



    0 תגובות