כשטעם ואיכות שולטים
עפר גדנקן No Comments on כשטעם ואיכות שולטיםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- האב השכול התעקש לחזור לחטיבה ונלחם בעזה
- צביעות: גנץ מסביר מדוע לא יתמוך בחוק שהוא עצמו הגיש
- ברקע הדשדוש בסקרים: ביידן מציע לטראמפ: "בוא לעימות"
- הדס לוינשטרן במסר מרגש במיוחד: "מרגישה שאלישע פה"
- הראשון שרמז על התרגיל בחוק הגיוס: רוטמן ב'קול חי'
תגיות
שאלה ידועה היא מה עדיף על מה: איכות או כמות?
בשוקולדים של שמרלינג'ס תמצאו את האיכות הגבוהה ביותר, וכמובן שלא על חשבון שום פרט אחר. והטעם…אממ זה רק מי שכבר טעם יעיד! השוקולד הלבן נחשב מאז ומתמיד למוצר איכותי בעל טעם אנין ומשובח במיוחד, במתיקות שוויצרית מעודנת. שמרלינג'ס מגישה לכם אותו בסדרה הסולידית בטעמים מובחרים בעלי עומק ורבדים מפנקים…
בשבת בבוקר, רוגע, שלווה ואווירה נעימה, רק ציוצי הציפורים נשמעים ברקע וכוס הקפה מונחת על שולחן הזכוכית.בתוספת נימוחה של שוקולד שמרלינג שוויצרי לבן מעולה עם שברי שקדים, אין עוד עונג שבת שכזה!
בשמרלינג'ס מכינים לכם שוקולדים בתהליך הכנה שוויצרי מסורתי שמדגיש את ההבדל בין שוקולד לבן לשוקולד הכהה. השוקולד הלבן מיוצר מחמאת קקאו ומוצקי חלב , אך אינו מכיל מוצקי קקאו כך נשאר צבעו בהיר, וטעמו שונה.
אתם מוזמנים ליהנות ממגוון שוקולדים פרימיומיים משובחים של שמרלינג'ס, מהסדרה הסולידית או מסדרת הרוזמרי, וכמובן מחטיפי המינור הקסומים.
הרמוניה מופלאה ומשובחת של טעמים נימוחים וממכרים…
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
כל המוצרים בהשגחת בד"צ ציריך.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.