שיא בצריכת השוקולדים
עפר גדנקן No Comments on שיא בצריכת השוקולדיםשיא בצריכת השוקולדים של שמרלינגס בחג הפסח
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בגלל ה'פרצ'קס': ההדלקה המרכזית תחת סימן שאלה משמעותי
- הבשורה של HOKA: חדשנות, מקצועיות, אופנה וצבע
- אלקטרה A אינוורטר – עכשיו באישור משמרת השבת
- "אירוע בסדר גודל תנ"כי": סיוון רהב מאיר על מות ראיסי
- יחסי הורים וילדים: תמיד יש הזדמנות שנייה
תגיות
כמו לכל מוצר, גם לשוקולד יש את עונות הצריכה הגבוהות ביותר במהלך השנה. אחת מעונות השיא היא תקופת חג הפסח בה מככבים השוקולדים של שמרלינג כמעט בכל בית, גם אצל המקפידים על כשרות מהודרת ביותר.
השוקולדים של שמרלינג הינם מסורת של ממש וכבר הפכו לחלק בלתי נפרד מהרגעים המתוקים בחג הפסח. מעניין לציין כי בחג הפסח השימוש בטעמי השוקולד מגוון מאד והוא כולל את סדרת הרוזמרי במילוי פרלין בטעמים שונים, וכן את הסדרה הקלאסית הכוללת שוקולד לבן עם שקדים, שוקולד מריר עם אחוזי קקאו גבוהים, שוקולדים מהסדרה הסולידית שסמלה המזוהה הוא איור סוס אצילי, ועוד.
בשמרלינג מזמינים את הצרכנים להמשיך וליהנות משוקולד הפרימיום היוקרתי גם בתקופת הקיץ הקרובה ולהתפנק ברגעים מתוקים עם הסדרה הקלאסית, הרוזמרי וחטיפי המינור המשובחים. במקביל, מבטיחים גם ולהפתיע בע"ה עם אצבעות רוזמרי חלומיות. בקיצור, יש למה לחכות…
כל השוקולדים של שמרלינג מיוצרים מחלב שוייצרי משובח והם בכשרות המהודרת של בד"צ ציריך. ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.