מעבר לאתר המותאם

ספיישל שבועות: רביולי סלק מעודן

מירי זורגר No Comments on ספיישל שבועות: רביולי סלק מעודן

כל כך פשוט, כל כך ביתי, ועם זאת טעים ומיוחד • תנסו את זה בבית

IMG-20180517-WA0161

רביולי סלק

מצרכים

למלית

1 גבינת שמנת

1 שן שום כתושה

2 כפות עירית קצוצה

מעט מלח

מעט פלפל שחור

לצילחות

1 כוס חומץ בלסמי מצומצם

מלח גס

זילופים של שמן זית משובח

מיקרו סלק

לרביולי

1 סלק מבושל בקליפה מקולף ופרוס דק במנדולינה

אופן ההכנה

הכנת המלית

מערבבים את רכיבי המלית טועמים ומתקנים תיבול מעבירים לשק זילוף

הרכבת המנה

לוקחים דיסקית של סלק מזלפים מעל מהמלית וסוגרים לשנים

מסרים כ 4-5 יח ע"ג הצלחת ומזלפים מעט מהבלסמי מעט שמן ומפזרים מלח גס בעדינות

מקשטים בעלי מיקרו סלק



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>