מתכון מתוק ממש

יונה וולס 5 Comment on מתכון מתוק ממש

מתכון מתוק ושוקולדי • כך תכינו את סופלה חלומותיכם

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

סופלה, יונה וולס

250 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
4 ביצים
חצי כוס סוכר
4 כפות קמח

אופן ההכנה:
שוקולד + שמן להמיס עד למרקם חלק ללא גושים + 4 חלמונים ולהטריף במטרפה ידנית..
בקערת המיקסר 4 חלבונים + חצי כוס סוכר להקציף לקצף יציב.
לאחד את הקערות ולהוסיף את הקמח.
למעלה הנחתי מטבעות שוקולד.
להכניס לתנור שחומם מראש על 150 מעלות כ-10 דקות



5 תגובות

מיין תגובות
  1. 5

    אין דברים כאלה
    הרעיון של המטבעות חזק ביותר

    1. אני שמה קוביה של שוקולד שמרלינגס בתוך כל אחד

  2. 4

    מומלץ לקפל את התערובות, כמו"כ לערוך השוואת טמפרטורות (עירבוב שליש מהתערובת השוקולדית לתוך הקצף, ואח"כ קיפול יתרת בלילת השוקולד)
    כך התערובת נשארת אורירית וטעימה הרבה יותר 🙂
    בהצלחה!!!

  3. 3

    תנסו לשים מטבעות שוקולד לבן- ליגה