מעבר לאתר המותאם

כשל"פ: מוס שוקולד עסיסי

מירי זורגר 1 Comment on כשל"פ: מוס שוקולד עסיסי

מירי זורגר בסדרת מתכונים לחג הפסח: מוס שוקולד שלא ישאיר אף אחד אדיש

סט_אפיה_לילדים_רשת_דה_קוק_סטור_חודש_אפייה

מוס שוקולד לפסח

מצרכים
500 גר' שוקולד
300 גר' שומן קוקוס
4 ביצים
130 גר' אבקת סוכר
3 כפות קפה נמס
1/3 כוס ליקר שוקולד
300 גר' מרנג איטלקי

אופן ההכנה
ממיסים שוקולד ושומן קוקוס עד לקבלת קרם
מקציפים ביצים שלמות ואבקת סוכר לקבלת קצף עדין מוסיפים את השוקולד ושאר המצרכים
מאחדים עם המרנג ומזלפים לכוסות



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות
  1. 1

    מאוד מסוכן לאכול ביצים לא אפויות במיוחד כשחם…